geld verdienen met domeinnamen

Geld verdienen met domeinnamen

Geld verdienen met domeinnamen doe je door goede domeinnamen vast te leggen, met als doel deze op een later tijdstip te verkopen voor een zo hoog mogelijk bedrag. Om te weten wat goede domeinnamen zijn kun je een keyword onderzoek doen met behulp van de google keywordtool. Eigenlijk doe je het zelfde als je een domeinnaam aan het zoeken bent voor een website, je zoekt naar een woord of woordgroep waar maandelijks vaak exact op gezocht wordt.

geld verdienen met domeinnamen verkpen

Natuurlijk zijn vele van deze domeinnamen al bezet, maar na goed zoeken kom je zeker nog goede tegen. Je kunt dan denken aan domeinnamen waar maandelijks meer dan 2000 keer op gezocht wordt of domeinnamen die in de toekomst zeer geliefd zullen zijn. Hierbij kun je denken aan nieuwe producten die nog niet in Nederland op de markt zijn of een rage die er aan zit te komen. Als je hier op in speelt kun je op een makkelijke manier geld verdienen. Je hoeft immers alleen de domeinnaam te registreren, wat soms al kan voor één euro per domeinnaam, om hem later weer te verkopen met een dikke winst.

Het kan soms wel even duren voordat iemand belang heeft bij de door jouw uitgekozen domeinnaam, daarom is het beter om meerdere domeinnamen te registreren, om zo vaker inkomsten te genereren. Mocht een domeinnaam nu naar een jaar nog niet te zijn verkocht, dan is dat geen ramp, daar je na 1 verkoop al 1000 domeinnamen voor een jaar kunt aanhouden. Domeinnamen die gewild zijn gaan namelijk vaak voor € 1000,- over van eigenaar.

Een domeinnaam kun je het beste hier Domeinnaam vanaf € 0,42 registreren, daar je bij TransIP voor een laag bedrag goede service hebt. Vaak hebben ze ook nog eens korting acties, zodat een domeinnaam registreren nog goedkoper is dan normaal. Hierdoor kun je voor een laag bedrag vele domeinnamen in beheer hebben.Geld verdienen met doemeinnamen, kun je eigenlijk een beetje vergelijken als investeren in ontroerend goed, zo worden domeinnamen ook wel eens het virtuele ontroerend goed genoemd.

Hoe domeinnamen verkopen

Geld verdienen met domeinnamen verkopen, werkt natuurlijk alleen als je de domeinnamen ook daadwerkelijk verkoopt. De door jou geregistreerde domeinnamen, kun je te koop aanbieden op verschillende marktplaatsen zoals bijvoorbeeld http://www.domeinmarktplaats.nl. Wat je ook kunt doen is een domeinnaam parkeren bij een broker, deze broker zorgt dan voor de verkoop. Je kunt de domeinnaam ook gewoon zelf houden en wachten totdat iemand contact met jouw opneemt, omdat die gene door keyword onderzoek op jouw domeinnaam is uitgekomen en ziet dat er geen website op staat. Vaak doet men dan uit zichzelf een bieding. Het beste is om niet al te snel toe te happen, als er op jouw domeinnaam geboden wordt, daar goede domeinnamen alleen maar meer waard worden en er altijd iemand is die bereid is om deze te kopen.