gratis eigen startpagina

gratis eigen startpagina

 

Met een gratis eigen startpagina kun je geld verdienen, zoals met een eigen website. Er zijn dan ook meerdere manieren van geld verdienen mogelijk. Het mooie van een gratis eigen startpagina, is natuurlijk dat je geen geld hoeft te investeren om te beginnen met geld verdienen. Je kunt namelijk vandaag nog beginnen met een eigen startpagina, het enige wat je dient te doen, is een naam verzinnen die nog niet in gebruik is.

gratis eigen startpaginaAls je begint aan je pagina, dien je er wel rekening mee te houden, dat je binnen 14 dagen minstens 50 links op je pagina hebt staan. Als je dit niet voor elkaar hebt, dan vervalt de pagina, zodat jij hier geen inkomen meer aan verdient.

Hoe geld verdienen met een gratis eigen startpagina

Zoals je waarschijnlijk weet bestaan startpagina’s vooral uit linkjes naar andere websites. Je kunt echter wel tekst plaatsen op een startpagina, alleen nemen de linkjes vaak de meeste ruimte in beslag. In het verleden werden startpagina’s gebruikt als eerste opstart pagina, tegenwoordig is deze pagina vaak een zoekmachine. Er zijn nog wel mensen die startpagina’s gebruiken als home pagina, maar dit zijn er tegenwoordig niet zo erg veel meer.

Met een startpagina, kun je gewoon in de zoekmachines komen, hierdoor kun je bezoekers op jouw pagina krijgen. Zorg er voor dat jouw pagina’s genoeg relevante links heeft, of een grote verscheidenheid van links, zodat je een groot publiek aanspreekt. De eerste 50 links die je op de pagina zet, kunnen het beste gewone links zijn, die nuttig zijn voor jouw doelgroep. Dus aan deze links verdien je niets, maar deze zijn puur om mensen op jouw pagina te krijgen. Nu je deze 50 links hebt geplaatst, kun je ook affiliate links gaan plaatsen, op deze manier kun je geld verdienen met een gratis eigen startpagina.

Als jouw startpagina langer bestaat en als je zelf voor promotie hebt gezorgd, dan krijgt jouw startpagina ‘page rank‘. Hierdoor wordt jouw eigen gratis startpagina interessant voor mensen met een website. Omdat deze mensen graag een link op jouw startpagina willen, kun je vragen om een link terug, maar je kunt ook vragen om een kleine jaarlijkse vergoeding. Naarmate jouw pagina steeds populairder wordt en ook nog eens een hogere page rank krijgt, dan kun je dit bedrag verhogen zodat je inkomsten hoger zullen worden.

Als je zelf al een eigen website hebt, dan kun je natuurlijk altijd een gratis eigen startpagina beginnen om je eigen website te promoten, zorg ook hiervoor om 50 links van andere websites of natuurlijk je eigen websites, verder kun je hier natuurlijk ook affiliate links neerzetten om extra geld te verdienen.