keywordtool long tail pro

Keywordtool Long Tail Pro

Probeer Long Tail pro gratis voor 10 dagen, klik hier

Met de keywordtool van google kun je op zoek gaan naar keywords voor je website, om er achter te komen op welke woorden er exact gezocht word. Het voordeel van de keywordtool van google is dat deze gratis te gebruiken is. Als je voor één website een keyword wilt zoeken dan is dit goed te doen met de google keywordtool, echter als je meerdere websites wilt maken of veel goede keywords nodig hebt voor een grote website, dan kan het erg tijd rovend wezen, om de google keywordtool te gebruiken. Met de google keywordtool kun je namelijk maar één woord of woordgroep tegelijkertijd invoeren en nakijken.

keywordtool longtailpro

Snel en makkelijk goede keywords vinden met keywordtool Long Tail Pro

Met de keywordtool genaamd Long Tail Pro, gaat het zoeken naar keywords een stuk sneller en gemakkelijker. Met deze keywordtool kun je namelijk meerdere woorden in vullen, zodat je veel sneller goede keywords vind. Verder kun je bij de keywordtool van Long Tail Pro meerdere makkelijk instellingen gebruiken.

Zo kun je er voor kiezen dat alleen de keywords te zien zijn waar ook nog de domeinnaam beschikbaar voor is. Je kunt ook filteren op aantal zoekopdrachten, zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de keywords over te houden waar vaker dan 500 keer per maand op gezocht wordt. Tevens kun je er ook voor kiezen dat de woorden groep van een keyword, uit een bepaald aantal woorden bestaat, de zogenaamde longtail keywords bestaan uit vaak meer dan drie keywords. Al met al is deze tool een must have als je vaak met websites bezig bent. Er zijn op de markt vergelijkbare programma’s, echter werken deze erg traag in vergelijking met long tail pro. Wil je meer weten van deze keyword tool, dan kun je Long Tail pro gratis uit proberen voor 10 dagen, dit is zeker de moeite waard.

best keyword tool long tail pro